Stucen en schilderen

Home » Stucen en schilderen

EEN NIEUWBOUWWONING, VOOR ONDERHOUD OF GEWOON OMDAT HET KAN.

Nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met behangklare wanden. Bestaande woningen hebben onderhoud nodig. Het stucen van wanden en plafonds en het schilderen van kozijnen en deuren kan de stap zijn om van uw huis een paleis te maken. Heeft u plannen? ALLROUND AFBOUW kan daarbij helpen. We hebben gespecialiseerde schilders en stucadoors in huis. U hoeft niet meer zelf aan de slag met schuurmachine, roller en kwast. Maak uw keuze uit onze mogelijkheden.

STUCEN VAN WANDEN EN PLAFONDS

Bij aankoop van een woning – bestaand of nieuwbouw – of bij renovatie van uw huidige woning: het stucen van wanden en plafonds geeft direct een frisse uitstraling aan de woning.

Voordat we bij u aan de slag gaan nemen we de huidige situatie op. Wat is de ondergrond, zijn het wanden of plafonds en om hoeveel m2 gaat het? Afhankelijk van de ondergrond kunnen we bepalen wat er nodig is. Bij een regelmatige ondergrond is een voorstrijk voldoende. Bij een wisselend oppervlak wordt er een primer gebruikt. Is het een hele ruwe muur? Dan wordt deze eerst glad gemaakt met raapwerk. Ook v-groeven in het plafond kunnen worden weggewerkt. Vervolgens kan er gestuct worden. Houdt u van modern? Kies dan voor glad stucwerk. Heeft u de voorkeur voor klassiek? Kies dan voor spachtelputz met een grove of fijne korrel. We leveren de wanden en plafonds sausklaar op. Natuurlijk kunnen we deze ook voor u sauzen.

SCHILDERWERK BINNEN

Kozijnen, deuren en wanden in de woning hebben soms best wat te verduren. De huishoudtrap die tegen het deurkozijn stoot, het speelgoed van de kinderen dat regelmatig voor een buts zorgt, aanslag van vet, rook en andere dampen, we hebben er waarschijnlijk allemaal last van. Daarom is het goed één keer in de zoveel tijd het houtwerk opnieuw te schilderen en de wanden opnieuw te sauzen. Hoe vaak dit nodig is, is afhankelijk van de intensiteit van gebruik, de kwaliteit van de verf die gebruikt is en natuurlijk van de frequentie waarin u toe bent aan een nieuwe kleur. Ook bij aankoop van een nieuwe woning is het vaak fris en prettig om uw eigen kleur te kiezen.

ALLROUND AFBOUW maakt enkel gebruik van professionele verven van Sikkens en Sigma. Op waterbasis. Elke gewenste RAL-kleur is mogelijk. Voor het houtwerk kunt u kiezen uit mat en glans.

SCHILDERWERK BUITEN

Het onderhoud van schilderwerk buiten is belangrijk. Het houtwerk wordt continue blootgesteld aan regen, wind en zon. De verf beschermt tegen deze invloeden en voorkomt dus verval. Wij adviseren één keer in de 5 á 10 jaar de kozijnen, deuren en het andere houtwerk te schilderen.

Ook voor buiten maakt ALLROUND AFBOUW enkel gebruik van professionele verven van Sikkens en Sigma. Elke gewenste RAL-kleur is mogelijk. Zowel mat als glans.

 

 

 

 

 

ALLROUND AFBOUW voert haar werkzaamheden uit volgens de NOA-afbouwgarantie. Een garantie voor de consument die onze producten en diensten waarborgt.