Badkamer en keuken

Home » Badkamer en keuken

NIEUWE BADKAMER OF KEUKEN. U KIEST DE MATERIALEN, WIJ DOEN DE REST.

U droomt al lange tijd van een nieuwe badkamer of keuken. En u heeft de beslissing genomen om deze droom werkelijkheid te maken. Alleen u weet niet waar u moet beginnen. ALLROUND AFBOUW helpt hier graag bij.

Na het inventariseren van de wensen komen wij met een voorstel. Natuurlijk komen wij de ruimte bekijken en adviseren wij daar waar nodig is. Bij akkoord van het voorstel gaan wij aan de slag op de aangegeven datum. Het enige wat u nog hoeft te doen is het uitzoeken van de materialen. Strak en modern of warm en landelijk, u kiest de sfeer die bij u past. ALLROUND AFBOUW werkt met diverse partners die u hierbij kunnen helpen. De kosten van de verbouwing zijn afhankelijk van de wensen, de grootte van de ruimte en van de gekozen materialen. U kunt het zo gek maken als u wilt.

Ons team van specialisten voert de verbouwing verder uit. Wij slopen, voeren het puin af, verzorgen het leiding- en timmerwerk, stucen of tegelen de wanden en plaatsen het sanitair. Gedurende het traject heeft u één aanspreekpunt.

ALLROUND AFBOUW voert haar werkzaamheden uit volgens de NOA-afbouwgarantie. Een garantie voor de consument die onze producten en diensten waarborgt.