Wie zijn wij?

Home » Over ons » Wie zijn wij?

WE STELLEN ONS GRAAG AAN U VOOR.

Wij zijn het team van ALLROUND AFBOUW. Alle ambachten hebben we in huis. Stucadoors, timmermannen, elektriciens en loodgieters. Ieder met kennis, ervaring en passie in zijn eigen specialisme. Samen werken we volgens de normen van de NOA-afbouwgarantie.

Om de begeleiding van uw project zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen hebben we één aanspreekpunt. Duncan zorgt ervoor dat de projecten naar wens en volgens planning uitgevoerd worden. Door zijn jarenlange ervaring kan hij u waar nodig advies geven. Zowel met technische als praktische vragen kan hij verder helpen.

We zitten gevestigd in Waddinxveen. Vanuit deze locatie bedienen we klanten in Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk, Bodegraven en omgeving.

ALLROUND AFBOUW helpt je bij het realiseren van uw paleis. Samen werken we aan het huis van uw dromen. Misschien wilt u een ruimte laten stucen en schilderen, misschien kiest u ervoor de badkamer te vernieuwen of is het uw keuze om de hele woning te verbouwen en renoveren. Wij kunnen het uit handen nemen. Het vernieuwen van wanden, plafonds, vloeren, badkamer en keuken. De naam zegt het al: ALLROUND AFBOUW.